Xiaomi Mi 9, Mi 9T și 9T Pro – caracteristici, preț, tot ce trebuie să știi

In primul sau an in Europa, Xiaomi nu a somat deloc. Printre multitudinea de produse lansate se numara si Mi 9, Mi 9T si Mi 9T Pro. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceste telefoane.

In 2019 Xiaomi a inundat piata europeana cu un produs lansat in medie odata la sase saptamani. Printre ele se numara si Mi 9, Mi 9T, si Mi 9T Pro care figureaza printre cele mai complete telefoane ale marcii. Cu ce se diferentiaza aceste trei modele de concurenta? Care sunt diferentele dintre ele? Fise tehnice, pret, iata tot ce trebuie sa stii despre aceste trei modele de la Xiaomi.

Xiaomi Mi 9. Mi 9 este un flagship pe care Xiaomi l-a lansat in sezonul 2019-2020. Dispune deci de toate tehnologiile care au fost lansate anul trecut precum Snapdragon 855, ecran OLED, cititor de amprente sub ecran si senzor foto triplu. Pentru a pastra pretul in segmentul premium Xiaomi a trebuit sa faca unele concesii cu privire la unele din componentele sale. Insa ramane un concentrat de tehnologii moderne care nu dezamageste deloc. Ecranul sau este fara breton si daca il gasesti la reduceri il poti achizitiona la pretul excelent de 255 de euro. La lansare a costat 349 de euro.

Xiaomi Mi 9T. Inca o data, Xiaomi lanseaza pe piata o varianta de telefon, nimeni alta decat versiunea europeana a lui Redmi K20. La un pret excelent, sub 350 de euro, Xiaomi Mi 9T afiseaza o fisa tehnica excelenta si garanteaza utilizatorilor sai o experienta premium. Ecranul sau este mare, AMOLED, full borderless ceea ce permite o frumoasa imersiune. Imersiune care ar fi putut fi ameliorata daca Xiaomi ar fi lucrat putin mai mult la capitolul sunet. Configuratia sa tehnica include un Snapdragon 730 care promite o excelenta fluiditate pe o interfata clara si dinamica. Datorita bateriei sale de 4000 mAh, Mi 9T figureaza printre cele mai rezistente telefoane de pe piata.

Xiaomi Mi 9T Pro. Xiaomi Mi 9T Pro este de fapt un Xiaomi 9T imbunatatit. Noutatea principala este oferita de Snapdragon 855. Reia elementele esentiale din fisa tehnica a fratelui sau mai mare ceea ce face din el un smartphone foarte bun care este vandut la un pret cam agresiv. Un ecran AMOLED full borderless de calitate, performante din gama premium, o autonomie confortabila, smartphone-ul de la Xiaomi reprezinta alegerea ideala pentru oricine, chiar si pentru cei mai exigenti utilizatori. In versiunea 6+128 GB RAM, Xiaomi Mi 9T este la cel mai bun pret pe majoritatea din site-uri. Va trebui sa scoti din buzunar in jur de 399 de euro daca vrei sa il achizitionezi. Dar merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.