Xiaomi Mi 10 – data lansării, preț și alte zvonuri

Xiaomi continua sa isi mareasca familia de telefoane Mi 9 insa pregateste deja succesori, unul din acestia, Xiaomi Mi 10 fiind prevazut pentru februarie 2020. iata tot ce stim despre viitorul Xiaomi Mi 10, despre pret, caracteristici tehnice si functionalitati.

Smartphone-urile Xiaomi se disting de restul telefonelor de pe piata datorita unui incredibil raport calitate/pret, faptului ca ofera functionalitati demne de gama premium si unui design reusit si ingrijit.

La fel ca si Mi 9, Mi 10 ar putea fi lansat in Europa la o saptamana de la lansarea in China in timpul MWC 2020 care va avea loc intre 24-27 februarie 2020. In ceea ce priveste pretul, cel mai mare merit al lui Xiaomi este oferit de constanta preturilor de vanzare. Greu de crezut ca Xiaomi Mi 10 va fi mai scump de 500 de euro.

Unele caracteristici tehnice ale telefonului Mi 10 sunt logice, precum includerea unui Snapdragon 865 octa-core, de noua generatie. Stim deja ca vor exista doua variante ale acestui procesor, una cu un modem 5G integrat si altul fara insa nu stim pe care il va folosi Mi 10. Chiar daca in februarie 2020 5 G ar trebui sa cucereasca mai multe teritorii, inclusiv europene, suntem siguri de faptul ca, pe masura generalizarii sale, vom vedea cel putin un Mi 10 compatibil 5G, poate va fi vorba despre un Mi 10 standard, nu se stie inca… de notat este faptul ca Snapdragon 865 include procesorul grafic Adreno 730 cu scopul de a ameliora performantele generale, in special cele oferite de jocuri, fara sa mai punem la socoteala faptul ca va beneficia de memoria UFS 3.0. Samsung GalaxyS11 si LG G9 ar putea fi si ele dotate cu acesta memorie deoarece lansarea lor este prevazuta tot pentru februarie 2020.

Este aproape sigur faptul ca Xiaomi nu va creste rezolutia noului sau telefon, nu va merge mai departe de Full HD+ (pana in prezent niciun telefon Xiaomi nu beneficiaza de Quad HD). Se pare ca Xiaomi Mi 10 va avea un ecran de 6,2 inchi, AMOLED, mult mai mic decat ecranul predecesorului sau, Mi 9, care era de 6,39 inchi. O alegere care pare mai degraba improbabila. Xiaomi se pare ca va urma calea Samsung cu ecranul sau Infinity-O si isi va inlocui bretonul cu o mica perforatie unde va fi gazduit senzorul pentru selfie.

Mi 10 va pastra cititorul de amprente digitale sub ecran insa va folosi o versiune cu ultra sunete de ultima generatie de la Qualcomm (ceea ce este plauzibil). Modulul foto va fi unul triplu – 45mpx+12mpx+`12mpx. Bateria va fi de 5000 mAh si telefonul va beneficia de incarcare rapida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.