Un mare număr de informații dezvăluite cu privire la Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro

Ne asteptam ca Xiaomi Mi 10 sa fie unul din cel mai importante modele lansate la MWC 2020, care va avea loc la Barcelona in luna februarie. Si o multime de scurgeri de informatii au avut loc in ultima perioada despre Xiaomi Mi 10 dar si despre Xiaomi Mi 10 Pro. Scurgerile de informatii provin de pe Weibo, unde un utilizator a postat ceea ce pretinde a fi lista completa a caracteristicilor lui Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro, incluzand optiuni de stocare si chiar pret. Felul in care utilizatorul a obtinut aceste informatii nu este inca clar insa pare sa aiba unele cunostinte cu privire la Xiaomi.

Aceste specificatii ne ofera o idee cu privire la interiorul smartphone-ului insa nu avem nicio informatie despre conceptia acestuia. Cu toate acestea, dat fiind faptul ca smartphone-urile din gama Mi de la Xiaomi se aseamana destul de tare, seamana cu aparate Android standard, nu ne asteptam la ceva revolutionar in ceea ce priveste designul acestor doua telefoane. Daca aceste specificatii sunt exacte, se pare ca cele doua aparate de la Xiaomi Mi 10 urmeaza sa fie livrate cu ecrane OLED de 6,5 inchi cu o rata de refresh de 90 Hz ceea ce i-ar permite lui Xiaomi sa urmeze constructori precum OnePlus si Google care au deja ecrane mai fluide pe noile telefoane lansate.

In ceea ce priveste specificatiile camerei foto, cele doua aparate au acelasi senzor foto de 108 mpx care a facut din Xiaomi Mi Note 10 un smartphone cu o camera foto impresionanta. Zvonurile sustin ca la acest senzor principal se adauga senzori de 20, 12 si 5mpx pe varianta Mi 10 de baza si senzori de 48, 12 si 8 mpx pe Mi 10 Pro. Ne asteptam la obiective ultra unghi larg, la teleobiective si la senzori macro, chiar daca aceste lucruri nu sunt mentionate in lista specificatiilor.

Inca nu exista specificatii cu privire la camera frontala insa ne asteptam ca aceasta sa aiba o rezolutie de 16-32mpx ceea ce corespunde majoritatii smartphone-urilor lansate recent.

Baterii generoase. Ambele modele Mi 10 beneficiaza de baterii de 4500 mAh insa vor exista diferente in privinta vitezei de incarcare.

Specificatii din gama premium. Se pare ca Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro vor avea un procesor din gama premium de la Qualcomm, Snapdragon 865 si se vor numara probabil printre primele smartphone-uri care vor beneficia de acest procesor, dupa Galaxy S20. Se pare ca va exista si o varianta 5G. Mi 10 va beneficia de doua variante de 8 GB RAM cu 128 GB stocare interna si o alta cu 256 GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.