Trailerul tulburător al serialului The Walking Dead este aici

Cu totii au spus prezent la apel: Daryl, Michonne, Carol, Negan, Aaron & co. In timpul Comic Con de la San Diego primele imagini ale sezonului 10 al serialului The Walking Dead (da, ai auzit bine) au fost dezvaluite. Si acest thriller post-apocaliptic pare sa ne rezerve un sezon de foc, bazat in principal pe confruntarea dintre Negan si Daryl. Acesta din urma se poate baza pe prietenia cu Carol pentru a-si pastra moralul ridicat. Echipa de supravietuitori din Alexandria va trebui sa incerce sa faca din nou fata amenintarii care o constituie The Whisperers condusi de Alpha si Beta.

De notat este faptul ca o serie de noi personaje se vor alatura acestui serial pentru sezonul cu numarul 10, Thora Birch si Kevin Caroll. Danai Gurira a confirmat ca acest sezon cu numarul 10 va fi si ultimul pentru Michonne. Scoateti-va servetelele. De altfel, prin intermediul unei imagini de lupta tulburatoare cu aceasta din urma, cu Lucille in brate, se incheie acest trailer. Inainte de asta o putem vedea sarutandu-se cu Ezekiel, fostul iubit al lui Carol. Drama is Coming.

Una din cele mai importante intrebari ale fanilor serialului, ramasa fara raspuns, este urmatoarea: a cui era vocea de la radio? La finalul sezonului 9 s-a putut auzi o voce feminina care spunea: Alo! Ma auziti? E cineva acolo? Multi dintre fani sunt convinsi ca este vorba despre Maggie care vrea sa stabileasca din nou contactul cu vechii prieteni dupa ce a incercat sa se stabileasca intr-o comunitate misterioasa alaturi de Georgie. O alta intrebare pe care si-o pun fanii este aceea daca Negan va deveni eroul serialului. Asta deoarece la sfarsitului sezonului 9 acesta reusise sa isi completeze arcul de dezvoltare, sa devina un cetatean respectuos al Alexandriei si un protagonist posibil pentru sezonul 10. Nu putem confirma inca nimic deoarece deja ne-am obisnuit cu faptul ca serialul este cunoscut pentru felul in care intoarce pe dos toate asteptarile fanilor. Fanii se intreaba si daca Maggie se va reintoarce in cele din urma.

In schimb, nu stim inca nimic oficial cu privire la eventuala reintoarcere a lui Maggie, prevazuta pentru mai tarziu in cadrul acestui sezon. Va trebui sa mai avem rabdare cateva luni pentru a putea urmari acest nou sezon. Data de difuzare a fost fixata pentru 6 octombrie. Zombies sunt peste tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.