The Haunting of… Hill House, Bly Manor – este prevăzut încă un sezon 3 pe Netflix?

The Haunting of Bly Manor a aparut de curand pe Netflix. La doi ani dupa The Haunting of Hill House. Fanii insa cer deja alte povesti horror de la Mike Flanagan si se intreaba daca acestea vor mai aparea pe platforma.

Seria The Haunting Of… infricoseaza abonatii Netflix de la aparitia sa pe celebra platforma. O poveste de familie cu fantome, intr-o casa lugubra, unde nimeni nu ar vrea sa puna piciorul. Mike Flangan, creatorul sau, a revenit in 9 octombrie cu o poveste inedita, tot cu fantome.

Urmarim aici povestea lui Dani, care este angajata la conacul Bly pentru a avea grija de doi orfani. Este vorba desre Miles si Flora, al carui comportament va ridica cat de curand semne de intrebare.

Povestea este destul de diferita fata de prima parte si propune fanilor sa descopere o alta poveste unica si desiranta a destinului personajelor noi care sunt bantuite de trecut si de iubirile imposibile.

O frumoasa poveste intre Netflix si The Haunting of …. Hill House. Odata ce cele noua episoade vor fi incheiate ce se va intampla oare? Mike Flanagan si Netflix au prevazut oare sau nu o continuare? Un sezon cu numarul 3 la fel de infricosator? Chiar daca inca nu avem un raspuns exact, se stie ca scenaristul, realizatorul si producatorul au semat deja un contract cu Netflix.

In orice caz, Bly Manor nu are cum sa fie ultima parte a antologiei. O veste buna deci pentru fani. Dar, inainte de asta, Mike Flanagan mai are inca un serial in productie pentru Neflix, a carui filmare a inceput in august. Este vorba despre Midnight mass care prezinta o comunitate care locuieste pe o insula izolata si care vor fi martorii unor evenimente miraculose si infricosatoare dupa sosirea unui preot misterios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.