The Haunting of Bly Manor, un sezon diferit dar reușit

La aproape doi ani de cand a inceput sa difuzeze online serialul The Haunting of Hill House, Netflix lanseaza al doilea sezon al acestei antologii. Bine ati venit la Bly Manor, pentru o noua poveste cu fantome, o poveste de calitate.

Un al doilea sezon extrem de asteptat pentru The Haunting Of. Mike Flanagan a devenit una din figurile de urmat in mod obligatoriu daca iti place acest gen, horror. Serialul The Haunting of Hill House este cel care a facut genul horror sa treaca la un alt nivel in ochii publicului. Inainte de a se ocupa de Doctor Sleep, Mike Flanagan era deja in spatele acestui serial original Netflix pe care multi il adora. Un astfel de soc televizual nu are cum sa treaca neobservat. Pentru acest serial, Mike Flanagan s-a inspirat din scrierile cunoscutului Henry James. Pentru un plus de originalitate, figura fantomei este inca atractia centrala.

Actiunea serialului The Haunting of Bly Manor se deruleaza in Anglia in anii ’80, atunci cand Dani, o femeie de origine Americana, este angajata de Henry Wingrave sa se ocupe de nepotul si de nepoata sa in imensul sau conac. Copiii, orfani, se afla acum sub responsabilitatea angajatilor de la conac insa le lipseste dragostea materna. Nou-sosita va descoperi o casa splendida care, la scurt timp de la sosirea sa va deveni teatrul unor evenimente deosebit de stranii. Dani incepe sa banuiasca ca cei doi copii sunt in stransa legatura cu spiritele care bantuie aceste locuri. Locuinta ascunde multe secrete, unele fiind extrem de dureroase.

O casa si niste fantome. O familie care ascunde numeroase secrete. Teama si emotie. Mike Flanagan nu reneaga elementele care au facut ca primul sezon sa se bucure de un asemenea succes. In primele scene observam deja o legatura intre cele doua sezoane, in special atunci cand Victoria Pedretti ii spune lui Henry James ca ea “cunoaste moartea”. The Haunting of Bly Manor mizeaza in special pe emotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *