The End of The F***ing World sezonul 2

Esti pregatit pentru sezonul cu numarul 2 al serialului The End of The F***ing World? Daca nu este cazul atunci ai inca cateva zile la dispozitie pentru a te pregati – continuarea serialului britanic isi face aparitia pe data de 5 noiembrie pe Netflix. Trailerul este destul de intrigant si ar trebui sa te atraga inca de la inceput. In program? Casatoria lui Alyssa (Jessica Barden) si sosirea unui personaj nou-nout.

In august 2018 aflam ca serialul urmeaza sa fie reinnoit pentru un al doilea sezon de catre Channel 4 (canalul original de difuzare) si de catre Netflix. A trebuit sa asteptam mai bine de un an pentru ca aceasta continuare sa se dezvaluie in sfarsit. Am avut dreptul la cateva poze promo pentru a-l prezenta pe noul personaj, Bonnie, un outsider cu un trecut tulburat si care are o conexiune misterioasa cu Alyssa si am mai avut dreptul la un afis misterios. Toate acestea ne-au fost de folos la un moment dat insa nu raspundeau la o intrebare elementara – Alex Lawther se va reintoarce in acest nou sezon?

Trailerul noului sezon al serialului The End of The F***ing World a fost deja dezvaluit. Misterul din jurul unei posibile morti a lui James persista si trailerul noului sezon nu ne va ajuta deloc sa vedem mai clar, sa ne lamurim cu alte cuvinte. Drept dovada, adolescentul psihopat apare o singura data in acest trailer. Noi, ramanem cu toate acestea convinsi de faptul ca este inca in viata si va reveni cat de curand in peisaj.

In schimb, o vom regasi pe Alyssa, la doi ani de la evenimentele din primul sezon, care incearca sa duca o viata normala. Lucreaza acum ca si chelnerita intr-un restaurant si se pregateste sa se casatoreasca, are emotii deoarece cel mai important eveniment din viata sa se apropie cu pasi repezi. Insa, la scurt timp, trecutul o ajunge din urma. Bonnie pare extrem de interesata sa o caute insa din ce motiv? Care este misterioasa conexiune dintre ea si Jessica Barden? Vrea sa ii faca rau? Pentru a descoperi raspunsul la aceste intrebari trebuie sa mai avem putina rabdare, pana pe data de 5 noiembrie.

Numerosi sunt cei care au afirmat ca acest serial seamana izbitor cu filmele lui Tarantino. Este inspirat dintr-un roman scris in 2013 de catre Charles Forsman, modul in care acesta a fost adaptat pe micile ecrane ne aminteste de epoca filmelor indie de la inceputul anilor ’90. Actiunea serialului este una neliniara, avem parte la tot pasul de rasturnari de situatie. Un titlu care sugereaza ca nu vom avea parte de un final fericit, insa, per total, filmul te va surprinde intr-un mod placut cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.