Serialele pe care le poți viziona din noiembrie pe Netflix

Programul Netflix din luna noiembrie se anunta unul foarte incarcat. Iata care sunt cele mai bne sau cele mai interesante seriale la care trebuie neaparat sa te uiti.

Atypical, sezonul 3. Un adevarat deliciu sa regasim familia Gardner, condusa de fiul lor, autist, Sam. Cu atat ma mult cu cat in acest niu sezon, acesta va face primii sai pasi la universitate.

Hache. Daca iti plac serialele precum « Elite ». « La Casa de Papel » sau « Alta Mar », pentru a aminti doar cateva, acest serial va fi si el cu siguranta pe placul tau. ne vom scufunda in Barcelona anilor ’60, unde Helena, eroina, va castiga increderea sefului unui cartel specializat in vanzarea de heroina.

Radiant. Cei care adora desenele tip manga vor fi incantati cu siguranta. Tanarul vrajitor Seth, a promis ca va elibera planeta de sub amenintarea Nemesis. Doar ca pentru a reusi, trebuie sa gaseasca Radiant, adica pamantul originilor lor.

The End of The Fu***ing World, sezonul 2. Adoratii nostri Alyssa si James s-au intors. Cei care adora deci umorul ironic tras prin sos britanic vor fi incantati sa regaseasca acesti doi eroi in sezonul cu numarul 2 al serialului.

Greenleaf, sezonul 4. Familia Greenleaf a revenit la inceputul lunii noiembrie cu o continuare a aventurilor lor. Este una din cele mai avide familii, care sunt tentate de adulter si de alte pacate. Un serial care este produs de Oprah Winfrey si care are deja o multime de fani.

The Stranded. Cu acest serial, Netflix inaugureaza o noua categorie de seriale- cea a serialelor thailandeze. Si chiar au un impact foarte puternic. Serialul ne scufunda intr-o lume SF in care niste liceeni la moda sunt dusi pe o insula abandonata si distrusa de un tsunami. Pana aici, totu bine si frumos. Dar, unele forte misterioase si obscure par sa ii atace.

The Crown, sezonul 3.Regalitatea britanica se intoarce in sfarsit. Dar de data aceasta, Olivia Coleman o va juca pe minunata Elisabeth a doua. Si abia astteptam sa vedem cum se descurca in postura asta.

Alta Mar, sezonul 2. In noiembrie vei descoperi sau vei redescoperi mai multe seriale de origine franceza. Sa vedem ce crime noi vor aparea in mijlocul marii.

Merry Happy Whatever. Cu o luna inainte de mult asteptatul Craciun, Netflix propune in catalogul sau, un nou serial cu aceasta tema. In acest serial este vedeta Denis Quaid, care traieste cu intensitate stresul sarbatorilor de sfarsit de an atunci cand fiica sa ajunge acasa cu prietemul sau.

Mortel. Inca o productie franceza, care merita sa fie viziionata, dar mai soft de data aceasta decat « Marianne ». Un serial care are mai degraba teme supranaturale , dar care merita sa fie vizionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.