Razer Phone 2 e făcut pentru gaming

Pentru multi, Razer este o firma care face in special periferice pentru PC sau pentru console. In ziua de azi insa, Razer si-a extins mult portofoliul, aceasta firma producand chiar si laptopuri, casti, dar si sisteme audio, precum si dupa cum veti vedea azi si telefoane. Toate produsele lor au caracteristici pe care gamerii le apreciaza, ele ajutandu-i pe gameri mult in ceea ce priveste functionarea jocurilor acestora favorite.

Razer Phone a foist prima incercare a companiei de a produce un telefon pentru gameri, iar acum a venit cu a doua versiune a acestui telefon, de data aceasta ea fiind imbunatatita. Razer Phone 2 este mai mare si putin mai greu decat primul telefon, acesta fiind rezistent la apa, si la praf, avand un logo luminat pe spate si incarcandu-se wireless.

Ecranul telefonului a ramas acelasi, el avand o rezolutie de 1440p, cu o rata de refresh de 120 Hz. Procesorul sau este un Qualcomm Snapdragon 845. El mai vine echipat si cu 8 GB RAM, avand un spatiu de stocare de 64 GB, ce vine alaturi de un slot microSD pana in 512 GB. Bateria acestui telefon este si ea una mare, de 4.000 mAh.

Smartphone-ul este foarte performant pentru a rula fara nici un fel de problema, orice joc, dar si orice aplicatie din Play Store. Nici acest telefon nu este lipsit de camera, el avand pe spate doi senzori foto de 12 megapixeli. Camera sa frontala este de 8 megapixeli. Pe video se poate filma in 4K la 30 de cadre pe secunda sau 180p la 60 sau 30 fps.

Ecranul acestui telefon face toti banii, el reusind sa scoata o multime de lucruri in evidenta. El nu este un OLED, ci un IPS LCD, acesta avand o rata de refresh variabila de pana la 120 Hz. Aceasta rata de refresh ii confera telefonului o fluiditate foarte buna, lucru ce va face ca orice jos sa se vada foarte bine. Un joc precum Asphalt 9 functioneaza fara nici un fel de problema, culorile si detaliile fiind usor de remarcat.

Jocurile precum PUBG sau Fortnite sunt foarte smooth pe acest telefon, ele reusind sa mearga si sa arate foarte vine. Setul de difuzoare este foarte zgomotos, de aceea telefonul este perfect pentru o persoana careia ii place sa asculte muzica. Desi suntelul este unul foarte bun, la volum maxim se simte o mica distorsionare a sunetului, din nefericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.