Nancy Drew – de ce vom adora acest serial în genul lui Veronica Mars

Aviz amatorilor de seriale, in cautare de ceva nou. Canalul de televiziune The CW a decis sa adapteze seria literara pentru adulti Nancy Drew. Distributie, data difuzarii, trailer, iata tot ce trebuie sa stii despre acest nou serial.

Pe data de 9 octombrie 2019 telespectatorii americani se vor intalni cu serialul Nancy Drew, chelnerita pe timp de zi si anchetatoare pe timp de noapte.

Nancy Drew, o serie literara culta. Nancy Drew (Alice Roy in varianta franceza) este o serie de romane politiste pentru tineri, prima parte fiind lansata in 1930. De atunci, peste 100 de carti au fost publicate sub numele autoarei Caroline Quinne, un pseudonim care inglobeaza de fapt mai multi autori. Romanele s-au vandut in sute de milioane de exemplare si au fost devorate de tinerii din intreaga lume.

Aceste romane o pun in scena pe Nancy Drew, o detectiva mereu aflata in cautarea unor mistere de rezolvat. Mama sa a murit pe cand ea era mica si locuieste impreuna cu tatal sau, un avocat reputat, in oraselul River City.

Un nou serial Nancy Drew. Saga literara a avut deja dreptul la numeroase adaptari la cinema. A existat un film in 2007 cu vedeta din American Horror Story, Emma Roberts. In 2018, lung metrajul Nancy Drew a fost lansat in cinema, cu Sophia Lillis in rol principal (eroina din filmele de groaza It).

Serialul adaptat de canalul The CW si-a permis cateva libertati in raport cu romanul, cu atat mai bine. O vom regasi pe Nancy, in varsta de 18 ani care lucreaza intr-un restaurant, asteptand sa intre la Universitate. Locuieste cu tatal sau care a ramas vaduv de tanar.

Oraselul Horseshoe Bay este zguduit de uciderea sotiei bogatasului Ryan Hudson. Nancy este principala suspecta in acest caz dar si cativa din colegii sai – George Fan (Leah Lewis) rivala sa din liceu, Bess Marvin (Maddison Jaizani), o fata bogata si enigmatica si fostul prizonier sexy Ned Nickerson (Tunji Kasim) si Ace (Alex Saxon). Nancy decide sa faca o ancheta pe cont propriu si ajunge sa descopere o legatura stranie intre acest caz si moartea unei regine a frumusetii, Lucy Sable, cu cativa ani in urma.

De ce vei adora serialul Nancy Drew? Esti fanul serialelor Riverdale ? Atunci, cu siguranta urmarind trailerul acestui nou serial vei observa cateva similitudini. Este si normal. Serialul este dezvoltat de canalul The CW, acelasi canal care a creat si serialul adaptat din benzile desenate Archie. Nancy Drew este mai degraba demna mostenitoare a serialului Veronica Mars. Canalul a mizat in ultima vreme pe femei puternice precum Batwoman sau Supergirl. Si urmeaza sa ne ofere una din cele mai iubite eroine ale literaturii pentru tineri, pe Nancy Drew, odata cu aceasta adaptare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.