Merită să cumperi un antivirus premium?

Până acum mă încurcam cu diferite variante de antiviruși și fie că erau trial pentru o perioadă, demo sau chiar free mereu găseam câte ceva care să mă nemulțumească. Motivul cel mai des întâlnit era acela că mereu mă alegeam cu viruși și astfel trebuia să reinstalez windowsul o dată la 5-6 luni, ceea ce îmi displăcea foarte mult.

Totuși de fiecare dată mă sărăceam să dau câțiva lei pe un antivirus premium și ca lumea. Am avut însă norocul să primesc o licență pentru un an de zile astfel încât să pot testa un antivirus la adevărata sa capacitate. Au trecut deja aproapte 6 luni de zile așa că pot trage câteva concluzii și păreri.

În primul rând trebuie să încep cu faptul că încă de când mi-am activat licența antivirusului nu am avut treabă cu absolut nicio eroare. De obicei când mă alegeam cu câte un virus în calculator, încetul cu încetul începeau să apară erorile iar programele nu mai funcționau așa cum trebuie. De asemenea nici scanările pe care le fac automat nu mi-au mai detectat absolut niciun virus iar atunci când am fost pe cale să descarc unul, antivirusul mă atenționează și mută virusul în carantină sau chiar îl șterge de tot.

Astfel concluzia nu poate fi decât una singură: merită fiecare bănuț pe care îl dai pe un antivirus premium deoarece așa ești sigur de faptul că fișierele din calculatorul tău sunt în siguranță și nu stai cu frică atunci când faci cumpărături cu cardul deoarece știi că antivirusul ți-l protejează astfel încât să poți sta fără grija faptului că ai putea rămâne fără bani pe card.

Așadar recomand tuturor să își cumpere programele de tip antivirus în locul variantelor free deoarece chiar merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.