Innocent, un serial spaniol promițător adaptat de la Harlan Coben

Netflix a prezentat recent online trailerul de la noul sau serial, extrem de promitator, un serial iberic, numit Innocent. Acesta este adaptat dupa un romant scris de Harlan Coben, un specialist al thrillerelor de suspans.

De ceva ani incoace, serialele spaniole de pe Netflkix se bucura de un succes imens. Primul care a marcat cu adevarat spiritele, este bineinteles, Casa de Papel. Nu este deci de mirare ca gigantul de streaming continua sa aiba incredere in scenarisitii iberici. Si ca va dezvalui in curand, serialul Innocent.

Intriga se intereseaza de destinul unui barbat care a petrecut mai multi ani in spatele gratiilor din cauza faptului ca a omorat din greseala un barbat. La iesirea sa din inchisoare, cunoaste iubirea si foarte repede, viata sa devine din nou fericita. Olivia, femeia pe care o iubeste, asteapta un copil si viata se anunta foarte buna pentru ei. Dar, intr-o zi, Mateo va primi un videoclip care ii va da viata peste cap.

Mateo, Olivia si Lorena sunt ajunsi din urma de trecutul lor si trebuie sa infrunte propriile lor alegeri si care le-au schimbat viata pentru totdeauna.

Din punct de vedere estetic, serialul pare sa fie asemanator cu alte productii spaniole precum Sky Rojo. Iar trailerul ne prezinta o multime de imagini foarte frumoase. Serialul este deci unul extrem de promitator. Daca sunteti familiari cu opera lui Harlan Coben, cu siguranta ca stiti ca vom avea de –a face cu comploturi, cu suspans, cu o multime de rasturnari de situatie si povesti complicate… posibilitatea unor tradari, o ancheta, numerosi protagonisti, un erou care ascunde o multime de secrete…deci ne putem astepta la un thriller de cea mai inalta calitate.

Innocent va fi disponibil pe platforma incepand cu data de 30 aprilie. Va avea 8 episoade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *