Huawei Mate 30 Lite, avem deja câteva informații despre viitorul smartphone Huawei

Inca nu stim data exacta a lansarii noului telefon Huawei, Mate 30 Lite insa, conform zvonurilor acesta ar trebui sa apara undeva in luna noiembrie a acestui an. Asteptand aceasta data, iata cateva informatii pe care le detinem deja cu privire la acest nou smartphone din gama Mate.

Huawei Mate 30 Lite, alias SPN-ALOO si SPN-TLOO
Astfel, telefonul se dezvaluie in functie de certificarile sale. Aflam astfel ca viitorul telefon Huawei va mosteni numai putin de 4 camere foto plasate in forma de patrat pe partea dorsala cum este cazul si pentru Huawei Mate 20 Pro, lansat in luna noiembrie a anului trecut. Camera principala este de 48mpx, camera secundara de 8mpx, avem un senzor de profunzime de 2mpx si o alta camera macro de 2mpx. In partea din fata vom avea un singur senzor foto plasat in coltul superior. In plus, nu exista nici un senzor pentru amprenta digitala sub ecran cum este cazul lui P30 Pro. Acesta din urma se afla in partea din spate, imediat sub senzorii foto.

Conform informatiilor colectate, Huawei Mate 30 Lite va fi alimentat de un procesor octa-core, 2,2 GHz. Putem doar presupune ca procesorul va fi Kirin 810 in colaborare cu 6GB sau 8GB RAM si 128 GB sau 256 GB memorie interna.

Pentru cei pentru care 128 GB nu sunt de ajuns, constructorul chinez propune o inlocuire a cardului microSD pentru 256 GB de spatiu suplimentar. Huawei a stiut sa isi pastreze aceasta functie care, in general, se pierde la smartphone-urile din gama premium. Ne intrebam de ce se intampla acest lucru deoarece posibilitatea de extindere a memoriei este intotdeauna un lucru privit cu ochi buni de utilizatori.

Autonomie si conectivitate. Se stie si faptul ca bateria ar trebui sa fie o baterie cu o capacitate maxima de 3900 mAh. O baterie care ar trebui sa ii permita telefonului o autonomie de aproximativ de o zi si jumatate inainte de a fi nevoie de o reincarcare. Telefonul va fi in egala masura echipat cu Fast Charge prin intermediul unui port USB-C. Ceea ce inseamna o reincarcare completa a telefonului in cateva minute. NFC ar trebui sa fie si el prezent in egala masura. Nicio informatie cu privire la QI. Sau va exista, daca incarcarea inversa esta permisa ca si in cazul lui P30. Greutatea sa va fi de aprovimativ 178 de grame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.