Google pregătește un smartphone fără breton și 100% borderless

Google a cedat tendintei cu breton cu modelul sau Google Pixel 3XL dar se pare ca producatorul nu vrea sa il pastreze prea mult timp pentru telefoanele sale. Tocmai a depus un brevet pentru un telefon 100% borderless al carui fata este compus aproape integral dintr-un ecran, renuntand la breton.

Se pare ca majoritatea constructorilor de pe piata s-au angajat intr-o cursa a telefoanelor inteligente borderless. Dar multi dintre ai au pastrat momentan bretonul deoarece senzorii faciali trebuie asezati undeva, nu-i asa? Google Pixel 3XL, chiar daca este mai « borderless » decat majoritaea modelelor existente pe piata, prezinta un mic breton in partea de sus. Si daca viitoarele modele, Google Pixel 4/ 4XL urmeaza sa remedieze aceasta problema? Nu putem afirma in etapa actuala inca acest lucru dar exista o anumita probabilitate ca urmatoarele telefoane de la Google vor fi fara margini si fara breton.

Google isi imagineaza viitorul telefoanelor fara breton. Au aparut recent online cateva poze in care se poate vedea un telefon compus doar dintr-un ecran, sau cel putin aproape doar dintr-un ecran. Se poate spune ca acest lucru reprezinta un veritabil plus pentru Google deoarece design-ul actualelor telefoane de pe piata prezinta margini mai degraba protuberante, in special in partea inferioara a telefonului care adaposteste difuzorul. Ramane de vazut cum acest constructor intentioneaza sa remedieze problema cu pozitionarea senzorilor. Inca nu avem niciun detaliu in acest sens dar nu putem decat banui ca Google se va inspira de la Oppo Find X cu un design special.

Regasim, in egala masura, o singura camera foto in partea din spate a telefonului, insotit de un flash LED, in plus fata de un senzor pentru amprenta digitala. Atatea asemanari cu actualele telefoane Google de pe piata care ne duce cu gandul la un telefon din viitorul apropiat.

Drept urmare, pentru moment stim doar ca Google pregateste un telefon din gama Pixel despre care pentru moment stim doar ca va avea o memorie interna de 32 GB si o camera principala cu o rezolutie de 12,2 megapixeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.