Galaxy S10+ fișa sa tehnică este cunoscută la o lună de la prezentare

Samsung Galaxy S10 +, model din gama premium, va fi cel mai mare din versiunile modelului Galaxy S 10.

Samsung urmeaza sa prezinte telefonul Samsung Galaxy S10 pe data de 20 februarie in timpul unei conferinte speciale ce se va derula la San Francisco. Pe masura ce aceasta data este din ce in ce mai aproape, informatiile cu privire la diferitele versiuni ale acestui model continua sa curga. A venit randul sa oferim fisa tehnica a modelului Samsung Galaxy S10 +, un model din gama premium.

Acest smartphone va fi dotat cu un ecran Infinity O impozant, de 6,44 inchi. Procesorul sau Snapdragon 855 va putea fi cuplat la 6 sau la 8 GB Ram pentru performante de inalta calitate. O baterie de 4000 mAh care ofera o incarcare rapida a telefonului va permite o autonomie mult mai mare decat in cazul modelelor precedente. In ceea ce priveste fotografiile, S10 + va fi echipat cu o camera foto tripla in partea dorsala si de una dubla in fata.

Samsung Galaxy S10 + va avea o lungime de 157,5 mm, o latime de 75 mm si o grosime de 7,8 mm, un senzor de amprenta Ultrasonic care va fi integrat in ecranul telefonului, un port USBC si un jack de casti. Ecranul va fi de 6,44 inchi, cu rezolutia de 1440X2960, Super AMOLED.

Samsung Galaxy S10 + vine cu o calitate mai mare in ceea ce priveste pozele. Va plusa la capitolul performanta. Chiar daca modelul precedent, Samsung Galaxy S9 vine cu o calitate buna a pozelor,, in momentul in care fundalul primeste lumina, apar o serie de detalii care nu prea se „pupa” cu pretul si nivelul telefonului. De aceea, pentru Samsung Galaxy S10 si versiunile acestuia se doreste o imbunatatire a acestui lucru. O experienta mai buna din punct de vedere foto decat pe S9 Plus de anul recut suna tentant, nu-i asa?

Sub denumirea de Samsung SM G975U, acest smartphone a fost testat recent. A obtinut rezultate excelente, cu siguranta se va bucura de un succes enorm in randul fanilor Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.