Cinema – titlurile pe care trebuie să le vezi neapărat în această vară

Te invarti in cerc prin casa sau prin fata laptopului? Cum ar fi sa iesi impreuna cu familia sau cu prietenii la cinema? Iata cele mai bune titluri ale verii care iti vor placea cu siguranta.

Toy Story 4. La 23 de ani de la aparitia primei parti si la 9 ani de la Toy Story 4, prietenii nostri Buzz Fulgerul si Woody revin pe scena sprea marea bucurie a tuturor. Ar fi mare pacat sa nu mergi sa iti vezi personajele preferate din nou pe ecran. Sosirea lui Forky, o noua jucarie marcheaza debutul unei mari aventuri si a unei calatorii extraordinare penru Woody si prietenii sai.

Spider- Man- Far from home. In timp ce anumiti fani nu sunt interesati decat de trilogia lui Sam Raimi, acest nou episod din Spider- Man ni- l aduce din nou in prim plan pe Tom Holland. Simpaticul paianjen din cartier decide sa se alature celor mai buni prieteni, Ned, MJ si restului gastii pentru o vacanta in Europa. Dar planurile sale de a lasa deoparte pentru cateva saptamani costumul de supererou este compromis rapid atunci cand accepta sa il ajute pe Nick Fury sa descopere misterul mai multor atacuri al unor creaturi.

Anna. Eric Serra se afla din nou alaturi de Luc Besson pentru a pune in fata scenei o noua eroina, dupa Leeloo, Nikita sau Lucy. Ramane de vazut daca Anna se va ridica la inaltimea asteptarilor. Besson face referinta aici la celebrele papusi matrioshka care se pun una in alta ca si cum o fata ar putea ascunde alta.

Regele Leu. Desenul animat de la Disney ne-a facut pe toti sa plangem in 1994, mici sau mari. Acum putem redescoperi povestea lui Simba care va trebui sa faca fata invidiei propriului clan, un lucru care il va forta sa se exileze si sa isi faca noi prieteni pentru a deveni si mai puternic.

Persona non grata. Noua productie semnata Roschdy Zem il pune in lumina reflectoarelor pe acesta alaturi de Nicolas Duvauchelle si de Rafael Personnaz si spune povetsea a doi oameni obisnuiti care ajung sa comita o crima.

Fast & furious- Hobbs and shaw. De cand Hobbs si Shaw s-au infuntat, cei doi au facut orice pentru a se distuge unul pe celalalt. Dar atunci cand Brixton, un anarhist modificat din punct de vedere genetic pune mana pe o arma de distrugere in masa, cei 2 inamici fac cea mai buna echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.