Care sunt avantajele utilizării unei platforme de streaming online?

In prezent, pe piata din Romania si-au facut loc trei platforme de streaming pentru filme online, dar si pentru seriale. Este vorba, in primul rand de Netflix, apoi de Amazon Prime Video, dar si despre HBO GO. Toate aceste variante sunt relativ noi in Romania, insa deja au foarte multi abonati, care le prefera, de cele mai multe ori chiar si in detrimentul unui cinema.

Posibilitatea de a viziona acasa productii de calitate

In primul rand, cel mai mare avantaj de care beneficiaza cei care folosesc platforme de streaming este ca pot urmari chiar de acasa filmele si seriale 123movies free online subtitrate preferate. Ce poate fi mai comod decat vizionarea unui film din pat, in pijamale, cu o portie de popcorn si o ciocolata calda alaturi? Oamenii au nevoie de momente de relaxare, in care sa evadeze din rutina de zi cu zi, iar productiile cinematografice reprezinta modul perfect pentru a uita de toate! In plus, atat Netflix, cat si Amazon Prime Video si HBO GO sunt cunoscute pentru calitatea pe care o pun la dispozitia utilizatorilor.

Reclamele, o amintire!

Spre deosebire de folosirea anumitor site-uri, platformele de streaming online nu includ reclame in mijlocul productiilor cinematografice. Astfel, cei care vor doar sa se bucure de filmul sau serialul preferat, nu vor mai trebui sa astepte cateva secunde bune pana cand se termina o reclama care apare chiar atunci cand personajul principal urmeaza sa se lupte cu inamicii, de exemplu.

Abonamente convenabile

Indiferent de platforma de streaming online aleasa, abonamentele sunt foarte convenabile. De exemplu, cei care aleg Netflix vor plati intre 8 si 12 euro pe luna, in functie de pachetul pentru care opteaza. Pretul pentru un abonament la Amazon Prime Video este de doar 3 euro in primele 6 luni, urmand ca apoi, tariful sa creasca la 6 euro. Nu in ultimul rand, cei care folosesc reteaua Vodafone si vor sa se bucure de filmele preferate prin intermediul HBO GO, nu trebuie decat sa plateasca in plus 3,5 euro pe luna.

Filme speciale, in functie de platforma aleasa

Fiecare din cele trei platforme de streaming online mentionate anterior are, pe langa filmele pe care le asteaptate toata lumea, cateva productii proprii, care fac diferenta. De exemplu, seria de filme „Marvel” a devenit cunoscuta indeosebi datorita Netflix. Productie a adus acestei platforme un numar extrem de mare de abonati.

Acces permanent la filmele si serialele preferate

Platformele de streaming pot fi folosite oricand si oricat, atata timp cat dispozitivele sunt conectate la Internet (calculator, laptop, televizor, tableta). Cinefilii nu mai trebuie sa astepte pana la o anumita ora pentru a se bucura de filmele preferate, asa cum se intampla in cazul televizorului, de exemplu.

Pe langa posibilitatea de a viziona filmele si serialele preferate, cei care sunt abonati la o platforma de streaming online o pot folosi si drept sursa pentru a se informa despre viitoarele productii, despre actori, dar si despre cum si cand au fost filmate anumite serii. In plus, dezvoltatorii Netflix, Amazon Prime Video si HBO GO isi imbunatatesc in permanenta serviciile, punand la dispozitia utilizatorilor tot ce au nevoie: de la calitate, pana la subtitrari in limba romana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.