6 surprize ale verii în materie de modă

Moda poate să fie uneori extrem de surprinzătoare. Iar in acest sezon estival ar trebui să alegi să mizezi pe cele mai frumoase piese vestimentare originale, practice şi stilate în acelaşi timp. Iată care sunt surprizele verii în materie de modă pe care le vei adora cu siguranţă.

Salopeta cu pantaloni scurţi. Cel mai bun aliat al tău atunci când temperaturile urcă puţin. Îţi va lăsa pielea să respire şi te va ajuta să fii cea mai şic în acelaşi timp. Dar un detaliu îndrăzneţ îşi face apariţia- decupajele de la nivelul abdomenului.

Costumul de baie. Dacă vrei să porţi cel mai practic şi cel mai frumos costum de baie, alege un model cu partea de sus tip bustieră sau top cropped cu motive aztece. După ce ai stat pe plajă, poţi purta peste bikini o fustă sau o pereche de pantaloni scurţi şi te poţi plimba prin oraş.

Cămaşa fără mâneci. Credeai că a dispărut sau că nu mai este în vogă? Cămaşa din denim, fără mâneci este cea mai bună idee pentru această vară. Pe sub ea poţi purta un body sau un maiou mulat. Alături de pantalonii scurţi tot din blugi vei fi cea mai frumoasă.

Cămaşa înnodată în talie. Gata cu ideile preconcepute. Cămaşa nu se poartă doar perfect călcată, fără pliuri şi dreaptă. Un model fluid, lung, cu cele mai frumoase motive purtat alături de o pereche de pantaloni scurţi destroy te va ajuta să fii cea mai glam şi mai casual în acelaşi timp.

Cămaşa foarte lungă. Dacă vrei să adopţi un look de festival, unul boem 100% fashion, ar trebui să mizezi pe cămaşa foarte lungă fără mâneci cu motive. De purtat alături de o pereche de sandale şi pantaloni scurţi pentru a fi cea mai feminină la malul mării.

Espadrilele. Dacă vrei să scapi de clasicii balerini sau slippers, celebrele espadrile cu flori sunt cele care ăţi vor dinamiza look-ul.

Un comentariu la „6 surprize ale verii în materie de modă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.